Quantcast
M-Audio Fasttrack Ultra Problems - Gearspace.com
The No.1 Website for Pro Audio
M-Audio Fasttrack Ultra Problems
Old 4th March 2014
  #1
Here for the gear
 
🎧 5 years
M-Audio Fasttrack Ultra Problems

can anyone tell me why might the interface just turn on and off and make a popping noise every time i turn phantom power on? does it have to have the DC plugged in? i plug a condenser in channel one, flip on phantom and nothing turns on and off over and over.
Old 4th March 2014
  #2
Gear Addict
 
PrettyGone's Avatar
 
🎧 10 years
I used to have one of these and I'm pretty sure that it needs to be plugged in if you want phantom power.
Old 5th March 2014
  #3
Gear Addict
 
spurratic's Avatar
 
2 Reviews written
🎧 5 years
Yup. Must be plugged in. Should always be plugged in anyways. I used to own one an I was never satisfied with the performance on usb power alone.
📝 Reply
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearspace Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…

Forum Jump
Forum Jump