Gearspace.com

Gearspace.com (https://gearspace.com/board/)
-   So Much Gear, So Little Time (https://gearspace.com/board/so-much-gear-so-little-time/)
-   -   Anyone owning Pro Tools 8 M-Powered care to help me out? (https://gearspace.com/board/so-much-gear-so-little-time/410643-anyone-owning-pro-tools-8-m-powered-care-help-me-out.html)

theaero 1st August 2009 04:29 AM

Anyone owning Pro Tools 8 M-Powered care to help me out?
 
I just purchased Pro Tools 8 M-Powered, and got it registered onto my iLok just fine. However, when I received my upgrade authorization code, I made a new Mydigi account, with more recent information. However, when I try to re-log into the account I just made, it says account does not exist http://forum.audionews.ru/images/smiles/sad.gif. So I have my Pro Tools license, but I do not have the Pro Tools installer. http://forum.audionews.ru/images/smiles/icon_pale.gif Is there anyone owning the software who could download the installer and upload it to me (I have fast 50/10 internet), or, if they are willing to trust me temporarily, let me log into their mydigi account, and download it directly from digi? (Wishful thinking, but you never know... would be willing to trade my current login info or something else as collateral? I dunno :P)

Will be glad to show pics of invoice + ilok page as proof of purchase.

Anyways, I'm just bummed, cuz I just bought the software, and I wanna get started with it, but Digidesign's tech support is closed until Monday.

Thanks a bunch!

hipass 1st August 2009 06:11 AM

Protools 8 MP requires an ilok and an ilok license.

psycho_monkey 1st August 2009 07:57 AM

Quote:

Originally Posted by hipass (Post 4432745)
Protools 8 MP requires an ilok and an ilok license.

....which he has....? That's what the post says anyway.

Can't help I'm afraid.

theaero 1st August 2009 08:58 AM

Here:


http://blake.comoj.com/images/protools/Picture%201.jpg




http://blake.comoj.com/images/protools/Picture%202.jpg



I have ilok authorization. I just need the installer. Any help preferably tonight or early tomorrow would be so much appreciated. Thanks!

theaero 1st August 2009 10:13 AM

Digidesign support got to me at 2AM on a saturday, and I got my installer. =D =D

RTR 1st August 2009 01:33 PM

I just pluged in the red Ilok it came with before installing and thats it..Did you use the RED ilok it came with? OH sorry..you are trying to DL it!!Sorry cant help!!

Nipper 7th September 2009 01:21 PM

So, could you tell us wich was finally the problem with digidesign?
I've already registered and they say the same, "your account does not exist".
Should i wait, is it common that it takes some time to update... or what?

thanks a lot!

RTR 7th September 2009 01:35 PM

I dont know man..Mine came with it's own red Ilok..all I had to do is plug it in..