Quantcast
Problems with analog output SSL Alpha link - Gearspace.com
The No.1 Website for Pro Audio
Problems with analog output SSL Alpha link
Old 23rd June 2020
  #1
Gear Head
 
Problems with analog output SSL Alpha link

Hello!
I have now succed to install the ssl drivers to alphalink and Mardixtreme pcie in windows 10.

The problem now is the analog output on the ssl card. If I set a output channel in cubase ,then the green light on that ssl alphalink lights up green. If I send four channels to my mixing desk, I Only recieve one output on my mixing desk. And that sound is super distorted. The Alphalink is set to internalclock and 44,1 khz.

What can be wrong?
/Daniel
📝 Reply

Similar Threads

Thread / Thread Starter Replies / Views Last Post
replies: 4616 views: 619522
Avatar for smoke
smoke 7th May 2021
replies: 98 views: 40730
Avatar for dfghdhr
dfghdhr 5th June 2021
Topic:
Post Reply

Welcome to the Gearspace Pro Audio Community!

Registration benefits include:
  • The ability to reply to and create new discussions
  • Access to members-only giveaways & competitions
  • Interact with VIP industry experts in our guest Q&As
  • Access to members-only sub forum discussions
  • Access to members-only Chat Room
  • Get INSTANT ACCESS to the world's best private pro audio Classifieds for only USD $20/year
  • Promote your eBay auctions and Reverb.com listings for free
  • Remove this message!
You need an account to post a reply. Create a username and password below and an account will be created and your post entered.


 
 
Slide to join now Processing…

Forum Jump
Forum Jump